O Nama - SVET MISTERIJA

O Nama

Ovo je sajt koji se bavi raznim misterioznim i paranormalnim fenomenima i temama. Ovde ćete biti u prilici da otkrijete i saznate nešto novo iz sveta koji nije toliko poznat čovečanstvu. Sajt poseduje zaštitu autorskog dela,  sav sadržaj je zabranjeno kopirati na druge sajtove, video snimke i projekte, bez navođenja izvora.

 

Creative Commons licenca
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Bez prerada 3.0 Srbija .

 

Ako želite bilo koji deo našeg sajta da koristite, molim vas da nam javite ili da u opisu, videu, samom tekstu koji objavljujete ili samom projektu koji radite a koristite podatke sa našeg sajta obavezno, vidljivo označite izvor sajta. Primer: ,,Ovaj sadržaj je preuzet sa sajta www.misterijesveta.com'' ili ,,Izvor: misterijesveta.com'' ili takođe možete i našim logom koji možete prezeti ovde, označiti izvor. Za sve ostale informacije obavezno nas kontaktirajte.

 

Za WebMastere nudimo feed našeg sajta, u sličaju da želite da se naše objave prikazuju na vašem sajtu, blogu ili forumu, dajemo vam gotov feed kod po želji ili ako želite sami da uradite widget feed ili da naš feed ubacite u vaš čitač feedova, naša feed adresa je:

http://svetmisterije.do.am/blog/rss

 

 

Vlasnik sajta je nepoznat i neće biti otkriven za sada. Vlasnik Domen/host: Mmedia Mreža Dizajn: Mmedia Mreža

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, marketnih ili saradnja ili bilo šta što vas zanima  možete nam poslati e-mail popunjavanjem kontakt forme ispod, odgovor ćete dobiti u roku od 2-5 radinh dana.

 

Имя отправителя *:
E-mail отправителя *:
Web-site:
Тема письма:
Текст сообщения *:
Оценка сайта:
Код безопасности *: